Search in Huibslog
About myself

HUIB
Riethof, Brussels

Huib.jpg...more
...meer
...en savoir plus
...mehr

View Huib Riethof's profile on LinkedIn
PUB
Latest Comments
My Social Pages

Powered by Squarespace
Journal RSS Menu

 
Email Subscription (free)
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

« Wilders' 10 Walgelijkste: 6. De "Wortels", dus een Guantanamo in Holland... | Main | Wilders 10 Walgelijkste (5): Socialisten zijn Nationaal-Socialisten [NL] »
Friday
Mar112011

Wilders' 10 Walgelijkste (3): Tientallen miljoenen moslims verwijderen uit Europa [NL]

In juni 2009 dacht Geert Wilders blijkbaar nog, dat wij in Nederland niet luisterden naar wat hij zoal in het buitenland te berde bracht.

Zodoende vertelde Geert voor de Deense televisie, dat “elke moslim, die ook maar ging DENKEN over het invoeren van de Sharia” stante pede uit Europa moet worden verwijderd. Samen met zijn gezin.

In het boek 1984 van George Orwell is sprake van de “denk-politie”, the “thought-police”. Terug in Nederland, werd het blonde fenomeen een beetje verrast door de reacties. De nieuw aangetreden minister van integratie en wijken, de PvdAer Van der Laan, bestreed het aantal. Het zou slechts om enkele miljoenen gaan. Wilders ging niet zelf in discussie, naar zijn gewoonte. Maar begon een debat over de aantallen. Via woordvoerders. En verder werd de heer Van der Laan, die binnenkort burgemeester van Amsterdam zou worden, natuurlijk via De Telegraaf ingedeeld bij de personen die ooit, eventueel, verantwoordelijk zouden zijn voor de liquidatie van het blondgemaakte fenomeen. (Manipulatie van de video, supplement.)

Etnische schoonmaak, of het nu om rassen of godsdiensten gaat, wordt altijd voorafgegaan door zogenaamd “betrokken” suggesties over de bestemming van de ballingen. De Nazi’s hadden bij voorbeeld aanvankelijk het oog op Latijns Amerika en Madagascar voor de joden. Wilders kan alleen maar denken aan Jordanië, een land waar hij zelf trouwens wegens racisme is aangeklaagd. Natuurlijk blijkt bij deportatie-acties al spoedig, dat men de gevangengenomen gezinnen niet kwijt kan. Dan worden die opgesloten in concentratiekampen. Voorbeelden te over: Bosniërs in Servische kampen, Palestijnen in Israëlische kampen, enz.

Het Westerbork-alternatief voor moslims komt zelfs niet ter sprake in de PVV-verhalen. Ze doen alsof het om een vakantiereisje voor de uit te zetten moslims gaat (of niet-moslims uit moslim-landen, zoals de christenen uit Irak). In werkelijkheid gaat het om leven of dood. Willige gedoogpartners van het type Gerd Leers doen alles om Wilders’ droom te verwerkelijken.

Het “Denk-Verbot” van de virtuele minister Wilders is blijkbaar onder Rutte en Verhagen ingevoerd. Niemand gaat er echt tegen in. Behalve wij.

Dit is het derde artikeltje in de serie: De 10 Walgelijkste Wilders-statements. In willekeurige volgorde komen nog aan bod:

  • Justitie onderwerpen aan de waan van de dag
  • Minderheidsgroepen vernederen (grond schoonmaken met tandenborstels, toen en nu)
  • De Tuigdorpen
  • De Demonisering van Job Cohen
  • … en wat u als lezer nog suggereert…

Hierbij is iedereen dus hartelijk uitgenodigd om suggesties in te zenden bij Krapuul. Het zou me niets verbazen, als we méér dan 10 walgelijkste uitspraken vinden. Dat is geen enkel probleem an sich, verzeker ik u. Serietitels zijn geduldig. We passen het gewoon aan. Enjoy! :(

Eerder verschenen op Krapuul: 25 februari 2011PrintView Printer Friendly Version

EmailEmail Article to Friend

References (1)

References allow you to track sources for this article, as well as articles that were written in response to this article.