Wilders' 10 Walgelijkste (3): Tientallen miljoenen moslims verwijderen uit Europa [NL]
11-03-2011
Huib in 2011, Copenhague, Islam, Netherlands, Religion and Society, Wilders, [NL], ethnic cleansing, ethnic registration

In juni 2009 dacht Geert Wilders blijkbaar nog, dat wij in Nederland niet luisterden naar wat hij zoal in het buitenland te berde bracht.

Zodoende vertelde Geert voor de Deense televisie, dat “elke moslim, die ook maar ging DENKEN over het invoeren van de Sharia” stante pede uit Europa moet worden verwijderd. Samen met zijn gezin.

In het boek 1984 van George Orwell is sprake van de “denk-politie”, the “thought-police”. Terug in Nederland, werd het blonde fenomeen een beetje verrast door de reacties. De nieuw aangetreden minister van integratie en wijken, de PvdAer Van der Laan, bestreed het aantal. Het zou slechts om enkele miljoenen gaan. Wilders ging niet zelf in discussie, naar zijn gewoonte. Maar begon een debat over de aantallen. Via woordvoerders. En verder werd de heer Van der Laan, die binnenkort burgemeester van Amsterdam zou worden, natuurlijk via De Telegraaf ingedeeld bij de personen die ooit, eventueel, verantwoordelijk zouden zijn voor de liquidatie van het blondgemaakte fenomeen. (Manipulatie van de video, supplement.)

Etnische schoonmaak, of het nu om rassen of godsdiensten gaat, wordt altijd voorafgegaan door zogenaamd “betrokken” suggesties over de bestemming van de ballingen. De Nazi’s hadden bij voorbeeld aanvankelijk het oog op Latijns Amerika en Madagascar voor de joden. Wilders kan alleen maar denken aan Jordanië, een land waar hij zelf trouwens wegens racisme is aangeklaagd. Natuurlijk blijkt bij deportatie-acties al spoedig, dat men de gevangengenomen gezinnen niet kwijt kan. Dan worden die opgesloten in concentratiekampen. Voorbeelden te over: Bosniërs in Servische kampen, Palestijnen in Israëlische kampen, enz.

Het Westerbork-alternatief voor moslims komt zelfs niet ter sprake in de PVV-verhalen. Ze doen alsof het om een vakantiereisje voor de uit te zetten moslims gaat (of niet-moslims uit moslim-landen, zoals de christenen uit Irak). In werkelijkheid gaat het om leven of dood. Willige gedoogpartners van het type Gerd Leers doen alles om Wilders’ droom te verwerkelijken.

Het “Denk-Verbot” van de virtuele minister Wilders is blijkbaar onder Rutte en Verhagen ingevoerd. Niemand gaat er echt tegen in. Behalve wij.

Dit is het derde artikeltje in de serie: De 10 Walgelijkste Wilders-statements. In willekeurige volgorde komen nog aan bod:

Hierbij is iedereen dus hartelijk uitgenodigd om suggesties in te zenden bij Krapuul. Het zou me niets verbazen, als we méér dan 10 walgelijkste uitspraken vinden. Dat is geen enkel probleem an sich, verzeker ik u. Serietitels zijn geduldig. We passen het gewoon aan. Enjoy! :(

Eerder verschenen op Krapuul: 25 februari 2011



Article originally appeared on HUIBSLOG (http://huibslog.huibs.net/).
See website for complete article licensing information.