Search in Huibslog
About myself

HUIB
Riethof, Brussels

Huib.jpg...more
...meer
...en savoir plus
...mehr

View Huib Riethof's profile on LinkedIn
PUB
Latest Comments
My Social Pages

Powered by Squarespace
Journal RSS Menu

 
Email Subscription (free)
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

« Donderdag 19 juli 2012 | Main | Les choix courageux de Katalin Lakatos-Gere (1922-2012) [FR] »
Friday
Jul202012

Begrafenis zelfmoordslachtoffer van barbaars Nederlands uitzettingbeleid [NL]

Rachel de Haan, mentor van het dochtertje, vroeg me niet te al te fors uit te pakken. „Mijn angst: één telefoontje van Geert Wilders aan minister Leers en deze kinderen worden alsnog uitgezet.”

Zo besluit Margriet Oostveen haar ontroerende impressie van de begrafenis van de Burundees Alain Hatungimana  in de rubriek Vooraan op blz. 3 van NRC Handelsblad (vandaag helaas alleen te lezen voor abonnees; wordt morgen vrijgegeven?).

De 36-jarige vader van twee tieners pleegde zelfmoord twee dagen voordat zij door Gerd Leers gedwongen zouden worden uitgezet naar hun Afrikaanse land van herkomst. In opdracht van het door Geert Wilders gegijzelde minderheidskabinet-Rutte van CDA en VVD.

Leers is de bedrijfswolf-in-schaapskleren van het racistische PVV-tuig. Dan heb ik nog honderd keer liever een bedrijfs-poedel.

Honderden stadgenoten en medescholieren uit Culemborg en omgeving waren erbij, bij die begrafenis. 35 meisjes moesten volgens de islamitische (en trouwens ook joodse-) rite wachten, tot het stoffelijk overschot bedekt was met Utrechtse aarde:

Vijfenzestig kinderen waren met een touringcar gekomen. De jongens waren al verderop, de meisjes moesten wachten. Tientallen Culemborgse tienermeisjes, op een grindlaan onder eiken. Ze droegen skinny jeans en bedekten hun hoofden met kleurige shawls, waaraan ze nog onwennig frunnikten.

Leers heeft helemaal geen telefoontje van Geert Wilders nodig, om te weten, wat er van hem verwacht wordt. De Mauro-truc van zijn collega Bleker* met een voetbal-kaartje voor de 14-jarige zoon van Alain Hatungimana, die bij FC Den Bosch speelt, zal hij niet snel durven herhalen. De moeder van deze jongen kan trouwens moeilijk mee worden uitgenodigd, want ze was al in Burundi gedood.

Dus hult Gerd Leers zich, evenals de twee zogenaamde anti-PVV fractieleden van het CDA, in een ijskoud ZWIJGEN. Daar komen ze in het huidige Nederland gemakkelijk mee weg. We noemen het “mediastilte”. Mediastilte: Een leuk speeltje voor het journaille en PowNews. Elke dag wereldnieuws over de damesfiets van Mark Rutte, overspel met de SGP op de achterbank van zijn limousine en paparazzi-foto’s van Rutte in innige omhelzing met de opper-racist op het terrasje van het Kotshuis.

Maar we kennen Wilders intussen. Hij zal echt niet naar Culemborg gaan, om de effecten van zijn “Gedoog-akkoord” (Bedroog-akkoord) op de zelfmoord-ratio onder afgewezen asielzoekers te gaan verdedigen.

Dat was drie jaar geleden wel anders, toen Geert stond te trappelen, om de Zuid-Molukkers in Culemborg op te gaan stoken tegen de Marokkanen vanwege een oudejaarsincident. De Molukkers hebben toen voor de eer bedankt. Na anderhalve eeuw in het KNIL de vuile kastanjes uit het vuur te hebben gehaald voor de Hollandse onderdrukkers in Nederlands Indië, waren ze hopelijk wat wijzer geworden. Langjarig verblijf met hun families in de concentratiekampen in het vaderland van hun “weldoeners” zal daartoe hebben bijgedragen. Molukkers weten, wat Wilders met “tuigdorpen” bedoelt.

Nee, Wilders zoekt naar omwegen om zijn haatboodschappen in te verpakken. Laten we eens nagaan:

  • Een koningin-Beatrix-tweet over de hoofddoeken van de 65 Culemborgse scholieren? – Vragen aan de minister van Binnenlandse Zaken of zij onmiddelijk de Utrechtse burgemeester (PvdA) een schrobbering wil geven, omdat hij in zijn gemeente een manifestatie heeft toegelaten van de hoofddoek die een symbool is van de vrouwenonderdrukking door de misdadige ideologie van de Islam. En tegelijk ook aan de burgemeester van Culemborg (D66) omdat hij daarvoor een touringcar beschikbaar heeft gesteld. – Nou, nee. Dat kan weer drie zetels in de peilingen kosten.
  • Een dhimmi-tweet over het landverraderlijke gedrag van de schoolleiding en de voogdij-mentores, die het gezin “valse hoop” hebben gegeven en daarmee de eerstverantwoordelijken zijn voor het drama? – Vragen aan de ministers van onderwijs en van welzijn om deze ambtenaren onmiddellijk te ontslaan. – Geen gek idee. Had bij vorige gelegenheden ook succes. Zodra het tegen zakkenvullers en subsidieslurpers gaat, juichen Henk en Ingrid in de Telegraaf. En het leidt lekker de aandacht af. Het is toch weer de schuld van Links.
  • Als wij, Geert Wilders en zijn kabinet, mediastilte verordonneren, dan moet ook Links zich daaraan houden. – De Islam heeft via een bewuste provocatie (zelfmoord-aanslag?) gepoogd, de heilige Mediastilte van dit stoere Kabinet te saboteren op verraderlijke wijze. Wij laten ons niet provoceren door deze achterbakse Aanval op het Westen en Mij (zie mijn Boek op 1 mei!), maar zullen op gepaste wijze wraak nemen. Wij sluiten daarbij geen middel uit! – Ja! Dat is ‘m! Even Kortenoeven laten tweeten.

De columniste concludeert:

Zwijgen, of anders. Zover zijn we nu gekomen. En we deden het zelf.

Zelf? – Dus dan kunnen we zelf ook besluiten om voortaan weer keihard onze mond open te doen. Dat doet Krapuul. En steeds meer doen dat met ons.

* Update: Correctie aangebracht. Het was NIET Leers die Mauro een voetbalkaartje aanbood, maar diens even walgelijke collega BLEKER. Je kunt die top-CDA-ers moeilijk in opportunisme en cynisme van elkaar onderscheiden. Enfin, als Bleker doorzet met de Hedwige-polder, dan kan hij voetbalkaartjes gaan aanbieden aan de nabestaanden van de verdronken Richard de Mos (PVV), die zich immers voluit voor de doorgestoken dijken wilde gooien. Zie bericht Krapuul daarover.

PrintView Printer Friendly Version

EmailEmail Article to Friend

References (1)

References allow you to track sources for this article, as well as articles that were written in response to this article.