Search in Huibslog
About myself

HUIB
Riethof, Brussels

Huib.jpg...more
...meer
...en savoir plus
...mehr

View Huib Riethof's profile on LinkedIn
PUB
Latest Comments
My Social Pages

Powered by Squarespace
Journal RSS Menu

 
Email Subscription (free)
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

« Mijmeringen van Bange Man Geert Wilders [NL] | Main | Wilders' 10 Walgelijkste [9]: De PVV-Maffia »
Wednesday
Sep142011

Poep-Jihad? Wilders-vriend Ulfkotte: Geen Hoofddoek - Wel een onderbroek! [NL]

Illusionist Ulfkotte an die Arbeit28 mei 2011 - Ook in Nederland moeten we van minister Schippers de komkommers al schillen. Komkommertijd komt vroeg, dit jaar. Vanwege de EHEC-bacterie. Die bacterie brengt de darmen danig in wanorde, soms zelfs met de dood tot gevolg. Dat is geen pretje. In Duitsland tellen we al 2 doden (27 mei 2011).

Als zulke epidemieën of plagen uitbreken, zijn er steevast onheilsprofeten, die onze zonden of onze toegeeflijkheid jegens de vreemdeling verantwoordelijk stellen voor dergelijke vreselijke straffen van Godswege.

Een gelegenheid, die de beruchte Duitse haatzaaier Udo Ulfkotte zich natuurlijk niet liet ontgaan. De jurist, geheime-diensten-specialist en vroegere redacteur van de deftige Frankfürter Allgemeine Zeitung heeft ontdekt, waar die darmenplaag vandaan komt.

Zoals Wilders in Nashville al zei: "It is the Islam, stupid!".

Kort en goed: Moslim-vrouwen die bij de erwten- en aardbeienpluk worden ingeschakeld in Duitsland en Oostenrijk, pissen en poepen op de producten in navolging van de "poep-jihad" die wanhopige Guantanamo-gevangenen in 2004-2006 hebben opgezet tegen hun bewakers en martelaren. Daardoor komen de EHEC-bacteriën op de markt. - Logisch, toch?

Ulfkotte weet, dat de boeren in Neder-Oostenrijk (Linz, Braunau - Hitler land) daarom (?) een "broek-verplichting" hebben opgelegd aan de pluk-vrouwen. Geen hoofddoek, wel 'n onderbroek! Hoe dat kan voorkomen, dat men zijn behoefte in het veld doet, dat vermeldt de historie helaas niet.

Udo Ulfkotte hekelt de zwakke dhimmi-mentaliteit van zijn landgenoten, die de ogen sluiten voor dergelijke poep- en pis-acties van het Islamitariaat. Ze laten zich met open ogen besmetten.

Op de site van Kopp-Verlag was het op 25 mei helemaal raak:

Die grosse Angst vor dem EHEC-Darmbakterium: Ist es eine "kulturelle Bereicherung"? - Kopp-Verlag:

Auf immer mehr niederösterreichischen Erdbeerplantagen müssen die Pflückerinenn schon seit 2008 Hosen tragen. Im "Erdbeerland" in Pottenstein und auf mindestens zehn weiteren Erdbeerplantagen erfand man den Hosenzwang, weil Türkinnen, die dort saisonal gearbeitet hatten, bei der Arbeit auf die Erdbeeren uriniert und zwischen den Pflanzen auch noch andere "grössere Geschäfte" verrichtet hatten. Nun konnte man bestimmten zugewanderten Bevölkerungsgruppen nicht generell den Zutritt zu den Erdbeerfeldern verweigern, das wäre nach österreichischen Gesetzen heute rassistisch und diskriminierend. Also gibt es wegen der zugewanderten "Geschäftsfrauen" aus dem orientalischen Kulturkreis nun den Hosenzwang auf niederösterreichischen Erdbeerfeldern. Kann Österreich mit solchen Massnahmen das EHEC-Darmbakterium (EHEC steht für enterohämorrhagische Escherichia coli) abwehren?

De Turkse pluk-vrouwen moeten dus een onderbroek aan in Neder-Oostenrijk. Maar volgens Udo is het Kwaad al geschied. In Duitsland geldt het onderbroeken-voorschrift niet. Dat is natuurlijk opzet van de linkse Gutmenschen. Die spannen al jarenlang samen met de Moslimbroederschap, om Europa te overstromen met moslims. In Duitsland wordt er dus vrij gepiest en gepoept op onze Germaanse oogsten. En de linkse Gutmenschen zijn medeplichtig, zo niet de werkelijke aanstokers ervan.

----------

Dit schreef ik in mei 2011. Intussen is gebleken, dat de EHEC-besmettingen afkomstig waren van een Noordduits bedrijf, waar geen islamitische of niet-westerse slavenarbeid werd verricht. Heeft Dr. Ulfkotte zich bij zijn lezers verontschuldigd? Welnee! Udo gaat vrolijk verder. Op 14 september nog weer eens met een "scoop" over een zogenaamde subsidie van 16 miljoen voor een moskee in Athene, "van ONS belastinggeld"!

De PVV van Geert Wilders heeft er een handje van, om beweringen van de pathologische grootspreker en leugenaar Ulfkotte te verwerken in schriftelijke kamervragen. We hebben hier op Huibslog genoeg materiaal, om aan die praktijk een -voor de PVV- roemloos einde te maken!

Zie de Ulfkotte-links in de rechterkolom!

PrintView Printer Friendly Version

EmailEmail Article to Friend