Search in Huibslog
About myself

HUIB
Riethof, Brussels

Huib.jpg...more
...meer
...en savoir plus
...mehr

View Huib Riethof's profile on LinkedIn
PUB
Latest Comments
My Social Pages

Powered by Squarespace
Journal RSS Menu

 
Email Subscription (free)
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

« Toekomst opgekhalifaterd:Het jaar 2011 begint te lijken op 1989 en 1968! | Main | Shana en Scène (Tennessee Williams à Bohissaux, Belgique) [FR] »
Tuesday
Feb222011

Wilders' walgelijkste 10 statements: 1. Vrouwen (eerwraak, verkrachting)

Wilders (mei 2009) eiste ... eerwraak in de 2e Kamer voor een in Afghanistan verkrachte journaliste. Het was zogenaamd haar eigen schuld en die van de linkse multicultis! Niemand zette 'm op zijn plaats.

Op het ogenblik zijn alle fatsoenlijke mensen, van links tot rechts, in de VS van Amerika buiten zichzelf van verontwaardiging. De doorgeschoten falanx van rechtse Wilders-vrienden bij de Tea-Party, Fox News (TV) en de haatblogs van Pamela Geller en Robert Spencer zetten de toon voor een tsunami van schaamteloze opmerkingen over de sexuele aanvallen die Lara Logan van de min of meer neutrale TV-zender NBC heeft ondergaan in Caïro.


Wat is er gebeurd? De blonde journaliste werd lastig gevallen en betast door een menigte opgewonden Egyptenaren tijdens de manifestaties op het Tahrir-plein (overigens niet op het plein zelf). Dat is natuurlijk op geen enkele manier goed te praten. Wat wel weer hoop geeft, is het feit, dat ze na enkele momenten werd ontzet door een groep Egyptische vrouwen en soldaten.

Lara Logan (foto AFP)Maar de US-bondgenoten van Wilders zijn al zo vreselijk gefrustreerd vanwege het feit, dat het mogelijk bleek, dat een spontane beweging van onderop voor democratie kon overwinnen in een land met een meerderheid van moslim-bewoners. Dat klopt helemaal niet met de clash-of-civilizations theorieën, waarin immers elke aarde die met de Islam "besmet" is, slechts terroristen en "achterlijke culturen" kan voortbrengen.

De aanranding van Lara Logan komt dus als het ware als een G.dsgeschenk.Zie je wel: Het zijn barbaren! Even vergeten wat de eigen soldaten in Irak hebben uitgevreten (Abu Ghraib, en: Hele familie uitmoorden om dochter te kunnen verkrachten). En er wordt nog een andere "les" getrokken: Het is haar eigen schuld! Zo naïef, om zich onder de moslims te wagen! Ze VROEG erom! En dat is natuurlijk dan weer de schuld van de "multicultis" van de stiekeme moslim Obama.

Op Alternet kun je een bloemlezing zien van de racistische- en om eerwraak roepende commentaren op internet.  Het is om je dood te schamen (plaatsvervangend). En het zijn niet in de laatste plaats mede-vrouwen zoals Debbie Schussel en Pamela Geller, die zich overgeven aan "rape-myths" en "blaming the victim".

Wilders ging voorop bij het roepen om eerwraak en het belasteren van de slachtoffers

Maar ach, wie zijn wij in het Nederland van 2011, om de Amerikanen de les te lezen? Bijna twee jaar geleden voerde onze eigen anti-Islam martelaar Geert Wilders in de Tweede Kamer, nota bene, precies dezelfde vertoning op. En hij werd nauwelijks weersproken, noch afgestraft.

Joanie de Rijke in TV-uitzending

Het gaat om het geval Joanie De Rijke. Een in België werkende journaliste met Nederlandse nationaliteit. Ze schreef een boek over haar gijzeling en verkrachting in Afghanistan. Ik schreef op 30 mei 2009 in HUIBSLOG:

Joanie komt over als een moedige, competente en moderne vrouw. Moeder van jongvolwassen kinderen. Kennelijk seksueel nogal geëmancipeerd, want werkend voor het Vlaamse mannenblad "P".

Ze werd in een val gelokt door een clanhoofd even buiten Kaboel, die haar een interview aanbood. In plaats van het interview, werd ze gevangengenomen en werd voor haar een losprijs gevraagd. Het ging dus duidelijk niet om een religieus geïnspireerde ontvoering, maar om een, helaas banale-, afpersing. Of het clanhoofd ook relaties met de Taliban onderhield, blijft onduidelijk.

Maar Wilders bestond het, om Joanie op te voeren als "zwakkelinge", die "toegaf" aan "de pretenties van de Islam", door zich te laten verkrachten!

Mijn commentaar indertijd:

Een en ander heeft niets met de Islam te maken. Nee, uitsluitend met een primitief masculien eergevoel, waarvan Wilders (uiteraard zonder het te beseffen) zich de boodschapper maakt. Het is dat mannelijk tribaal eergevoel dat aan de basis ligt van de door dezelfde Wilders en consorten zo verketterde EERWRAAK. Een vrouwtje dat tot de clan behoort is verkracht - DUS: de mannetjes MOETEN wraak nemen, het slachtoffer is "besmet" en wordt weggestopt, moet zwijgen. Ze mag niets over haar gevoelens laten blijken en de heren der schepping gaan over tot het uitwisselen van wraakakties tussen de clans.

Wilders is dus boos, dat het vrouwtje niet zwijgt.  En waarschijnlijk nog bozer, omdat Joanie beschrijft, hoe slimme vrouwen in dergelijke situaties bescherming zoeken bij de opperverkrachter, om verschoond te blijven van de avances van de onderknuppels. Geert ziet daarin de weerspiegeling van de "dhimmi-mentaliteit" van alles wat niet PVV is:

(Nog een citaat uit mijn artikel van mei 2009:)

Wilders verwijt de regering (meneer Balkenende, zijn assistent van Financiën Wouter Bos van de PvdA) dus dat ze "net als het slachtoffer van de 'Taliban'", toegeven aan de pretenties van de "Islam". Daarmee gedraagt Wilders zich (...) als n'importe quel chef de clan, die haar immers zou hebben veroordeeld tot eeuwig zwijgen, of erger. Ze moet koest blijven en netjes wachten op de ... eerwraak.

(Er viel nog veel meer op te merken over het Joanie De Rijke incident. Lees daarvoor het hele artikel.)

Alle pretenties van Wilders, Bosma en tutti quanti, dat ze zo begaan zouden zijn met de onderdrukking van de vrouw en die vreselijke eerwraak van de moslims, slaan dus op NIETS. Integendeel: Wilders is als het erop aankomt, voor beperking van het recht op abortus, voor eerwraak en tegen de gelijkheid van man en vrouw.

Dat bleek toen. Dat blijkt nog meer op dit moment. Wilders gaat immers akkoord met het terugbrengen van de abortustermijn van 24 naar 22 weken. Zijn lijsttrekster voor de PS in Limburg keert zich tegen Europese regels voor meer vrouwen in topfuncties.

En op een onbewaakt moment, laat Geert zich kennen als een clanhoofd die slechts eerwraak kent als remedie tegen aanranding van een vrouwelijk clan-lid.

Dit is het eerste artikeltje in de serie: De 10 Walgelijkste Wilders-statements. In willekeurige volgorde komen nog aan bod:

  • Justitie onderwerpen aan de waan van de dag
  • Minderheidsgroepen vernederen (grond schoonmaken met tandenborstels, toen en nu)
  • De Kopvoddentaks
  • De ethnic Cleansing van Europa
  • De Tuigdorpen
  • De Demonisering van Job Cohen
  • ... en wat U als lezer nog suggereert...

Hierbij is iedereen dus hartelijk uitgenodigd, om suggesties in te zenden. Het zou me niets verbazen, als we méér dan 10 walgelijkste uitspraken vinden. Dat is geen enkel probleem op zich, verzeker ik u. Serietitels zijn geduldig. We passen het gewoon aan. Enjoy! :(

De serie verschijnt ook op www.Krapuul.nl, de succesvolle anti-haat website in Nederland. Op 23 februari lazen 400 bezoekers het artikel en waren er 26 reacties.

PrintView Printer Friendly Version

EmailEmail Article to Friend